Esittely

Seurassamme harrastetaan monipuolisesti laitesukellusta aina peruskurssitasosta edistyneempään tekniikkasukellukseen. Koulutamme itse uusia sukeltajia, kouluttajiemme pätevyys riittää aina vaativimpienkin sukeltajaluokkien ja kouluttajien kouluttamiseen. Ks. tarkemmin Koulutus-sivu.

Avovesikaudella järjestetään ohjattuja viikkosukelluksia, joilla myös aloittelijat ja uudet jäsenet pääsevät turvallisesti tutustumaan lähiseudun sukelluskohteisiin. Ks. viikkosukellukset-sivu. Lisäksi teemme eripituisia sukellusmatkoja kotimaan ja ulkomaiden kohteisiin, mm Hossan kirkkaat vedet, Kaatiala, Turun saaristo ja Viron kohteet ovat tulleet tutuiksi.

Syksyllä iltojen pimennyttyä järjestetään yö-sukellustapahtuma. Talvella järjestetään myös talvisukellustapahtumia, joissa on mahdollista käydä sukeltamassa jään alla. Punaisenmeren sukellussafari järjestetään 1-2 kertaa vuodessa.

Tapahtumista ilmoitetaan tapahtumakalenterissa, seuran Facebook sivuilla sekä sähköpostilistan kautta. Meillä on myös Facebook-ryhmä, joka on tarkoitettu keskustelupaikaksi ja josta voi kysellä esimerkiksi sukelluskaveria tai kaupata ylimääräisiä sukellus tarvikkeita.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä! Voimme järjestää laitesukelluskokeiluja ympäri vuoden. Lisätietoa kursseista ja niiden ajankohdista saat kurssien omilta sivuilta ja tapahtumakalenterista.